Rólunk

Köszönti önt a Gócsa Fotó-Videó!

Kik vagyunk mi?

 

Második generációs családi vállalkozás, melyhez őszinte bizalommal fordulhatsz, mert majd 40 éves tapasztalat és a fiatalos, friss lendület, a szakmai tudás és kreativitás ötvöződik az apa-fia családi vállalkozás jó minőségű, megbízható munkájában. Naprakész fényképész szakmai ismeret és tapasztalat, korszerű és a professzionális digitális technika biztosíték a magas színvonalú munka és szolgáltatás elvégzésére.Mire alapozzuk mindezt?

A GÓCSA FOTÓ Kft előzménye egy egyéni vállalkozás, amely lassan 40 éves múltra tekint vissza.

1978-ban Gócsa Mihály egy fotóművész vezette egyetemi szakkörben ismerte meg a fekete-fehér fényképkészítés fortélyait, a fotózás alapjait, majd az egyetem után a tápiószelei Agrobotanikai Kutatóintézetben kapott állást, ahol már fényképészként dolgozott. 1983-ban letette a fényképész szakvizsgát, így egyetemi diplomáját e szakmával egészítette ki. Iparengedélyét 1983-ban állították ki, A '80-as években a családi események (esküvő, keresztelő), az iskolai és óvodai események rögzítése (ballagás, csoport és tablóképek), községi rendezvények megörökítése mellet a gazdasági és közszféra is megjelent megrendelői sorában. Fényképész szolgáltatását nem csak Tápiószele területén végezte, hanem kiterjedt a környező településekre (Cegléd, Nagykáta, Tápiószőlős, Újszilvás, Farmos, Tápiógyörgye, Tápiószentmárton, Tápióbicske). 1984 óta saját tulajdonú fekete-fehér laborban készültek a képek.

1995-ben az egyéni vállalkozásban nagy előrelépést jelentett a zártrendszerű Fuji Minilabor megvásárlása. A gép a tápiószelei fotóműterem-labor részében működött 2004-ig.

A digitális technika berobbanásával vállalva a technikai fejlődést, 2004-ben a legkorszerűbb Fuji Printer - Labor berendezést szerezte be a KFT-vé alakult gazdasági társaság, mely ekkor már Jászberényben székelt a GÓCSA FOTÓ-VIDEÓ Kft, amelynek egyik vezetője Gócsa Mihály.

Az új digitális géppel, videó eszközökkel felszerelt labor mellett 2004 óta üzlethelyiség is működik Jászberény, Rákóczi út 32. szám alatt. A munkatársi csapat kiegészült számítógépes grafikussal, designerrel.

2007-tól Gócsa Gergely diplomás műszaki menedzserként, mint ügyvezető szervezi a kft életét.

A Gócsa Fotó Kft minden fotós és videós munkájában arra törekszik, hogy az általunk átadott anyagból az igényesség és a profizmus sugározzon minden tekintetben.

Csapatunk

Misi

Gócsa Mihály

FÉNYKÉPÉSZ
06 30 3950030
 • gocsafoto@gmail.com
 • Gergő

  Gócsa Gergely

  FÉNYKÉPÉSZ
  06 30 4848080
 • gocsafoto@gmail.com
 • noname

  GÓCSA LILLA

  FÉNYKÉPÉSZ
  06 30 4398040
 • gocsafoto.maglod@gmail.com
 • noname2

  GÓCSA-TÓTH ILONA

  FÉNYKÉPÉSZ
  06 30 6824280
 • gocsafoto@gmail.com
 • Vélemények rólunk

  • Nagyon köszönjük! A képek csodásak, a meglepetés vetítés is nagyszerű volt és a bekeretezett kép is a falra került! De nem utolsó sorban, olyan volt, mintha a családtagjaink lettetek volna, annyira figyelmesek és kedvesek voltatok, ez nagyon sokat jelentett nekünk! Alig várjuk a többi képet!

   Viki és Zoli
 • "Annyira örülünk, hogy Titeket választottunk a fotózáshoz!!!! Nézegetjük az ismerősök esküvői képeiket és a mienk közelébe se érnek!!!"

  Juci és Robi
 • "Nagyon szépen köszönjük a rengeteg képet, nagyon tetszettek! Olyan jó, hogy mindenki meg lett örökítve. Sok képet csináltak a rokonok is, de azok közel sem lettek ilyen jók. Köszönjük szépen nektek."

  Noncsi és Zoli
 • "Nagyon szépen köszönjük a szép munkát! A fotóalbumot, akiknek idáig megmutattuk azt mondták, hogy ők még ilyen profi fotóalbumot még nem is láttak. :) "

  Zsuzsi és András
 • "Nagyon örülök annak, hogy az esküvői fotóink elkészítésével a Gócsa Fotó munkatársát bíztuk meg. Mivel a kreatív fotózás kezdetén rendíthetetlenül zuhogott az eső, ezért a tervezett kültéri helyszín helyett a szálloda lobbijában indult a fotózás. Fotósunk felkészültségének és kreativitásának köszönhetően az itt készült képek legalább annyira csodásak lettek, mint a végül mégiscsak elkészült kültéri fotók. "

  Melinda